Αρχή  |   Ο λογαριασμός μου  |   Checkout  |   Επικοινωνία
 Καλάθι αγορών: 0 τεμάχια
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Κατηγορίες
ZAX1
Επιλογές
Newsletter
SEPTEMBRIOS14SELIDODEIKTES

 
Σκέπτομαι... μα δεν υπάρχω (4η Έκδοση)
Συγγραφέας: Χαντάς, Μιχάλης
Κριτικές: 2 - Αξιολόγηση: Αστέρων!

Τιμή armosbooks.gr: 12.54EUR
Τιμή καταλόγου: 13.94EUR
Εκδότης: Εκδόσεις Αρμός
ISBN13: 978-960-527-732-1Σελίδες: 264
Ημ/νία Έκδοσης: Δεκέμβριος/2012Μέγεθος: 14*21
Αρχή » Κατάλογος » Ψυχολογία » Σκέπτομαι... μα δεν υπάρχω (4η Έκδοση) 
Προστέθηκε στις 30/11/2012.
Περιγραφή:

 Το κάθε τι που κάνουμε βασίζεται σε κάποιο σκεπτικό. Είμαστε σκεπτόμενα όντα και νοιώθουμε περήφανοι που λειτουργούμε με βάση τη λογική.

Το βιβλίο αυτό σας δείχνει -μέσα από μια πρωτότυπη και ευχάριστη διαδρομή- πως ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τη λογική μπορεί να σας τρελάνει!

Ανακαλύψτε 29 τρόπους καθημερινής σκέψης που σας οδηγούν σε κατάθλιψη, άγχος, φόβο, ατολμία, υπονομεύουν την σχέση σας με αυτούς που αγαπάτε και δείτε πως να τους σταματήσετε να σας ταλαιπωρούν.

Κριτικές
15/09/2015: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
1 ψήφος)
(0%
0 ψήφοι)
Είναι ένα βιβλίο γραμμένο σε απλή γλώσσα, κατανοητό και εύχρηστο. Διαβάζεται γρήγορα και ευχάριστα χωρίς να κουράζει. Μπορεί να διαβαστεί άνετα από όλους χωρίς να απαιτεί γνώσεις ψυχολογίας. Σε αυτό ο συγγραφέας μας εξηγεί πώς δυσκολεύουμε εμείς οι ίδιοι την καθημερινότητά μας με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή της ζωής μας. Πώς το κάνουμε αυτό; Απλά και μόνο χρησιμοποιώντας τη λογική μας με λάθος τρόπο χωρίς να το συνειδητοποιούμε καν! Πρόκειται για ένα βιβλίο που μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα και βαθύτερα τον εαυτό μας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε. Συχνά εγκλωβιζόμαστε χρησιμοποιώντας τη λογική μας με λανθασμένο τρόπο και έτσι καταλήγουμε να μην \"ζούμε\"! Αξίζει να το διαβάσει κανείς!
25/02/2013: Γρηγόριος Δαβράζος Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
1 ψήφος)
(0%
0 ψήφοι)
Πριν από κάποια χρόνια είχα διαβάσει Cognitive Behavior Therapy for Dummies και μου είχε αρέσει πολύ. Το θεώρησα πράγματι εισαγωγικό στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία μέχρι που διάβασα το βιβλίο του Μ. Χάντα Σκέφτομαι μα δεν Υπάρχω. Το θεωρώ την απόλυτη εισαγωγή στο συγκεκριμένο είδος ψυχοθεραπείας. Είναι πολύ κατανοητό και εύληπτο. Και το θεωρώ πολύ πιο πλήρες και καλογραμμένο από ένα παρόμοιο που κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις Εκδόσεις Εσοπτρον που τιτλοφορείται \"ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ\" των διεθνούς φήμης ψυχοθεραπευτών Lazarus ARnold & Lazarus Clifford. Το εν λόγω βιβλίο θα μας βοηθήσει να μετατρέψουμε το \"προβληματικό\" μας εργοστάσιο σκέψεων σε εργοστάσιο καλών λογισμών (Γέροντας Παϊσιος) Η τιμή του είναι πολύ προσιτή και πιστεύω ότι η επισταμένη μελέτη του και η πολλαπλή ανάγνωση του θα γλιτώσει πολλούς από την σαφώς πιο ακριβή διαδικασίας της ψυχοθεραπείας ενώ θα επιταχύνει την θεραπεία σε πολλούς ψυχοθεραπευομενους.