Αρχή  |   Ο λογαριασμός μου  |   Checkout  |   Επικοινωνία
 Καλάθι αγορών: 0 τεμάχια
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Κατηγορίες
ZAX1
Επιλογές
Newsletter
sel15

 
Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά (5η Έκδοση)
Συγγραφέας: Μαρτίδης Θ. Ιάκωβος
Κριτικές: 13 - Αξιολόγηση: Αστέρων!

Τιμή armosbooks.gr: 16.20EUR
Τιμή καταλόγου: 18.00EUR
Εκδότης: Εκδόσεις Αρμός
ISBN13: 978-960-527-969-1Σελίδες: 392
Ημ/νία Έκδοσης: Νοέμβριος/2016Μέγεθος: 14*21
Έκδοση: 1
Τόμοι: 1
Αρχή » Κατάλογος » Ψυχολογία » Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά (5η Έκδοση) 
Προστέθηκε στις 04/11/2016.
Περιγραφή:

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται και αναλύει με έναν απλό και κατανοητό τρόπο εικοσιτέσσερα σημαντικα θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονιών - παιδιών βασιζόμενο στην ελληνική πραγματικότητα.
Ενθαρρύνει τους γονείς να δουλέψουν για τη δημιουργία σχέσεων που θα βασίζονται στην αγάπη, την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό. Συμβάλλει να διαχειρίζονται ποιοτικότερα και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα που προκύπτουν. Είναι μοναδικό και πρωτότυπο στο ειδος του.
Βοηθάει γονείς, παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς να δώσουν απαντήσεις ζωής σε πράγματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.Συνδυάζει την τεκμηριωμένη παιδαγωγική άποψη, την επιστημονική γνώση με την πρακτική της εφαρμογή με παραδείγματα,χωρις θεωρητική ορολογία.
Ένας πρακτικός «οδηγός» για το πως κτίζεις μια υγιή σχέση με τα παιδιά σου και –γιατί όχι;– πως μπορείς να
πλάσεις ευτυχισμένα παιδιά!
Η αμεσότητα του τρόπου γραφής φιλοδοξεί να γοητεύσει τον αναγνώστη.

Κριτικές
14/02/2017: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
3 ψήφοι)
(0%
0 ψήφοι)
Ευχάριστο, κατανοητό, απαντά σε πολλά ερωτηματικά, πολύτιμος οδηγός για αυτό το άγνωστο ταξίδι …κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε οικογενειακή βιβλιοθήκη και όχι μόνο.
17/01/2017:  Έρση Βασιλείου Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
4 ψήφοι)
(0%
0 ψήφοι)
Το βιβλίο είναι παρά πολύ καλό, μακάρι να μπορούσαν να το διαβάσουν όλοι οι γονείς. Σε φέρνει αντιμέτωπο με την πραγματικότητα, με τον ίδιο σου τον εαυτό. Θα τολμήσω να πω ότι σε προσγειώνει και σε βοηθάει να καταλάβεις τα λάθη σου. Συγχαρητήρια κ. Μαρτίδη !!!
16/01/2017: Χρύσα Σιρλώπη Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
4 ψήφοι)
(0%
0 ψήφοι)
Το βιβλίο είναι υπέροχο! Πρέπει να το διαβάσουν όλοι: γονείς, εκπαιδευτικοί και όχι μόνο. Ξεκίνησα να το διαβάζω ως γονιός και εκπαιδευτικός και εν τέλει έκανα ένα ταξίδι πίσω στην παιδική μου ηλικία, συνάντησα μέσα σε αυτό φίλους παλιούς, γνωστούς και συγγενείς, τον ίδιο μου τον εαυτό! Απίστευτο....
02/01/2017: ΑΡΙΣΤΕΑ ΣΑΡΙΔΟΥ Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
4 ψήφοι)
(0%
0 ψήφοι)
Μοναδικό στο είδος του! Πόσο θά θελα να τό χα διαβάσει τριάντα χρόνια νωρίτερα!... Ελπίζω τα παιδιά μου να το διαβάσουν έγκαιρα. Πολύ χρήσιμο και για τους υποψήφιους αλλά και για τους "παλιούς" γονείς! Όπως καθετί που μας βοηθάει στο να γινόμαστε καλύτεροι...
06/12/2016: Παγώνα Διούδη Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
4 ψήφοι)
(0%
0 ψήφοι)
Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας καταθέτει την επιστημονική γνώση του, την εμπειρία του ως ψυχίατρος αλλά και ως γονέας με τρόπο απλό και κατανοητό χωρίς πομπώδεις εκφράσεις, ορολογίες και περίπλοκες θεωρίες φέρνοντας τον αναγνώστη σε επαφή με τον κόσμο του παιδιού. Λειτουργεί ως ενας οδηγός για τις σχέσεις γονέων παιδιών δίνοντας έμφαση όχι μόνο σε αυτά που δεν πρέπει να γίνονται αλλά και σε όσα είναι είναι αναγκαία για την ευτυχία των παιδιών.
30/11/2016: Κατερίνα Νούσιου Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
3 ψήφοι)
(0%
0 ψήφοι)
Πολύ αξιόλογη δουλειά και αυτή του Ιάκωβου Μαρτίδη! Ένα καταπληκτικό βιβλίο , ευχάριστο, εύχρηστο, κατανοητό και ένας πολύτιμος βοηθός και σύμβουλος για όλους τους γονείς!!
30/11/2016: Κατερίνα Πετροπούλου Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
3 ψήφοι)
(0%
0 ψήφοι)
Ενα εξαιρετικό βιβλίο , όπως και τα προηγούμενα άλλωστε του Ιάκωβου, το οποίο διαβάζοντάς το ξεδιπλώνονται αφενός μεν τα παιδικά μας βιώματα, αφετέρου δε τα λάθη που κάναμε ή εξακολουθούμε να κάνουμε ως γονείς. Ευχάριστο, κατανοητό και πολύ χρήσιμο στους μελλοντικούς γονείς. Συγχαρητήρια στον κ. Μαρτίδη!
23/11/2016: Ηρακλής Χατζηιωαννίδης Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
4 ψήφοι)
(0%
0 ψήφοι)
Πρόκειται για ένα βιβλίο που εισάγει με τον πιο κατανοητό, τον πιο εύληπτο τρόπο, τον γονιό στην κατανόηση τόσο τού παιδιού του όσο και τού γονεϊκού του ρόλου. Τίποτε δεν είναι αυτονόητο κι αυτό το ξέρει ο Μαρτίδης. Χωρίς επίδειξη, αλλά με βαθιά γνώση, καθοδηγεί αλλά και απενοχοποιεί πατεράδες και μητέρες, λέγοντας πως ο τέλειος γονέας δεν γεννήθηκε ακόμα. Μακάρι να το διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι, ώστε να αμβλύνουν τις απαιτήσεις τους και να οξύνουν την αγαπητική τους στάση.
23/11/2016: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΓΚΟΥ Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
8 ψήφοι)
(0%
0 ψήφοι)
Διαβάζοντας το βιβλίο είναι σαν να συζητάς με τον ίδιο σου τον εαυτό και συνάμα με τον ίδιο τον συγγραφέα. Με αμεσότητα και ευαισθησία ο Ιάκωβος Μαρτίδης αγκαλιάζει κάθε κομμάτι της ανθρώπινης ζωής. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ένα βιβλίο που θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας, ωσάν χέρι βοηθείας, και πολύτιμος "οδηγός" από το Α έως το Ω!
22/11/2016: Κορίνα Ψιστάκη Αστέρων!
Βρήκατε αυτήν την κριτική χρήσιμη;
  (100%
3 ψήφοι)
(0%
0 ψήφοι)
Υπέροχο και πολύ βοηθητικό βιβλίο! Με άμεσο και κατανοητό τρόπο καταπιάνεται με θέματα που αφορούν όλους μας, είτε ανησυχίες και άγχη που έχουμε ως (μελλοντικοί) γονείς είτε βιώματα που είχαμε ως παιδιά.